PUBLICITATE
Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Cotlet de porc cu varză acră
Un fel de mâncare tradițional slovac, care constă în cotlet de porc și varză acră. Rețeta ideală pentru prânzurile sau cinele festive. Este ușor de preparat și cu siguranță va gusta oricui iubește carnea de porc împreună cu varză acră.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Cotlet de porc
- 1 bucată The Onion
- 1⁄2 kg varză murată
- bacon
- mozzarella
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Concăm cotletul de porc, îl condimentăm cu sare, piper negru și îl prăjim în tigaie.
2. Pasul
Apoi il punem in tava.
3. Pasul
Sotezăm varza acră pe ceapă și o punem pe fiecare felie de carne.
4. Pasul
Pe alunga de varza punem o felie de slanină și frigem carnea de porc la 200°C aproximativ 30 de minute.
5. Pasul
Apoi punem mozzarella pe ea și o mai coacem un pic.