PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Cotlet de porc cu varză acră

Un fel de mâncare tradițional slovac, care constă în cotlet de porc și varză acră. Rețeta ideală pentru prânzurile sau cinele festive. Este ușor de preparat și cu siguranță va gusta oricui iubește carnea de porc împreună cu varză acră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Cotlet de porc Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 12 kg varză murată Adăugat la
  • bacon Adăugat la
  • mozzarella Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Concăm cotletul de porc, îl condimentăm cu sare, piper negru și îl prăjim în tigaie.

2. Pasul

Apoi il punem in tava.

3. Pasul

Sotezăm varza acră pe ceapă și o punem pe fiecare felie de carne.

4. Pasul

Pe alunga de varza punem o felie de slanină și frigem carnea de porc la 200°C aproximativ 30 de minute.

5. Pasul

Apoi punem mozzarella pe ea și o mai coacem un pic.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou