PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/vHJw_oXLwzaFi2NkzlEJ/f43634fd16e532b4d020c6d1230324.jpeg)
Cotlet de porc la grătar
Carnea este suculentă, cu un gust excelent și nu este uscată deloc.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 2 genunchi de porc
- 2 ro Miere
- sare
- Grătare de condimente
- piper negru măcinat
- piper roșu măcinat
- praf de usturoi
- 500 ml bere
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Cu o zi înainte de grătar, scoatem oasele din cotlete, le tăiem în cuburi mari. Adăugăm sare și toate condimentele. Amestecăm bine și lăsăm în frigider până a doua zi. Adăugăm și oasele la carne, nu le aruncăm. Le grătim, sunt la fel de bune .
2. Pasul
A doua zi înainte de a face grătarul, ușor grătim carnea (nu mult timp, doar pentru a ne contracta deasupra) După îl punem în oală (cel mai bine o oală groasă de fontă sau de argilă) turnăm berea și acoperimî înapoi pe grătar. Lăsăm pe grătar aproximativ 2 ore la aproximativ 250st. Atentie nu pe foc direct. Servim cu o bucățică de pâine, legume, dressing cum îi place fiecăruia.