PUBLICITATE
Cotlet de porc la grătar

Cotlet de porc la grătar

Carnea este suculentă, cu un gust excelent și nu este uscată deloc.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 2 genunchi de porc Adăugat la
  • 2 ro Miere Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Grătare de condimente Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
  • praf de usturoi Adăugat la
  • 500 ml bere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Cu o zi înainte de grătar, scoatem oasele din cotlete, le tăiem în cuburi mari. Adăugăm sare și toate condimentele. Amestecăm bine și lăsăm în frigider până a doua zi. Adăugăm și oasele la carne, nu le aruncăm. Le grătim, sunt la fel de bune .

2. Pasul

A doua zi înainte de a face grătarul, ușor grătim carnea (nu mult timp, doar pentru a ne contracta deasupra) După îl punem în oală (cel mai bine o oală groasă de fontă sau de argilă) turnăm berea și acoperimî înapoi pe grătar. Lăsăm pe grătar aproximativ 2 ore la aproximativ 250st. Atentie nu pe foc direct. Servim cu o bucățică de pâine, legume, dressing cum îi place fiecăruia.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou