PUBLICITATE

Sursa :: gbh007 from Getty Images

Cotlete de porc

Cotletul de porc este un fel de mâncare poloneză clasică care întotdeauna îmi iese perfect. Cotletul de porc este felul de mâncare preferat al familiei mele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 felii Cotlet de porc Adăugat la
  • 2 buc ouă Adăugat la
  • pesmet Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper după gust Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
  • făină de grâu Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti pulpa de porc. Dacă aveți felii mari, le puteți tăia în două. Este important ca feliile să aibă o grosime uniformă pentru a asigura o prăjire uniformă. Eu încerc întotdeauna să le fac cu o grosime de aproximativ 1,5-2 cm.

2. Pasul

Apoi, pregătiți pesmetul. Se bat ouăle într-un castron, iar în altul se amestecă pesmetul cu sare și piper. În plus, eu am folosit făină integrală la începutul acoperirii, care ajută pesmetul să se lipească de carne.

3. Pasul

Se trece fiecare felie de carne de porc mai întâi prin făină, apoi în ou și în final în pesmet. Încercați să vă asigurați că pesmetul este distribuit uniform pe toată cotletul.

4. Pasul

Prăjiți cotletele la foc mediu. Aveți grijă ca învelișul să nu se ardă, dar în același timp carnea să aibă timp să se gătească. Din experiența mea, cel mai bine este să prăjiți cotletele timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.

5. Pasul

Puneți cotletele finite deoparte pe un prosop de hârtie pentru a scăpa de excesul de grăsime. Întotdeauna încerc să le servesc imediat, cât sunt încă fierbinți și crocante. Sunt delicioase cu cartofi, salată și sos de ciuperci.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou