PUBLICITATE

Sursa :: PeteerS from Getty Images

Cotlete tocate cu brânză

Cotlete tocate cu brânză, perfecte pentru un prânz rapid sau o cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Chiftele

  • 500 grame Carne tocată Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 3 căței Usturoi Adăugat la
  • 2 căni Pesmet Adăugat la
  • 1 linguriță sare și piper Adăugat la

Umplutura

  • 200 brânză tare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tocăm usturoiul și îl amestecăm cu carnea tocata.

2. Pasul

Adăugăm ou, pâine prăjită, sare și piper la carne.

3. Pasul

Framântăm carnea până când ingredientele se combină.

4. Pasul

Tăiem brânza în bucăți mici.

5. Pasul

Formăm din carne chiftele plate, în mijlocul fiecăreia punem o bucată de brânză, apoi închidem brânza în carne, formând chiftele rotunde.

6. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie și prăjim șnițelele până devin aurii pe ambele părți.

7. Pasul

Servim cald cu topping-uri preferate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou