PUBLICITATE
Sursa :: PeteerS from Getty Images
Cotlete tocate cu brânză
Cotlete tocate cu brânză, perfecte pentru un prânz rapid sau o cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Chiftele
- 500 grame Carne tocată
- 1 bucată ou
- 3 căței Usturoi
- 2 căni Pesmet
- 1 linguriță sare și piper
Umplutura
- 200 brânză tare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tocăm usturoiul și îl amestecăm cu carnea tocata.
2. Pasul
Adăugăm ou, pâine prăjită, sare și piper la carne.
3. Pasul
Framântăm carnea până când ingredientele se combină.
4. Pasul
Tăiem brânza în bucăți mici.
5. Pasul
Formăm din carne chiftele plate, în mijlocul fiecăreia punem o bucată de brânză, apoi închidem brânza în carne, formând chiftele rotunde.
6. Pasul
Încălzim uleiul în tigaie și prăjim șnițelele până devin aurii pe ambele părți.
7. Pasul
Servim cald cu topping-uri preferate.