PUBLICITATE

Sursa :: Geshas from Getty Images

Coxe de pui dezosate coapte

Coxele de pui dezosate sunt mult mai ușor de pregătit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Bucăți coapse de pui dezosate Adăugat la
  • 2 lingurițe sare Adăugat la
  • 1 linguriță Piper negru Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • Condimente pentru pui Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Pasul

Curățați bine coapsele de pui și uscați-le cu un prosop de hârtie.

3. Pasul

Stați și frecați cu usturoi, presărați cu sare și condimente de pui și, în final, stropiți cu ulei.

4. Pasul

Introduceți standul în tava de copt și coaceți aproximativ 40 de minute sau până când sunt frumos aurii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou