PUBLICITATE

Sursa :: Dar1930 from Getty Images

Crap pe unt

Acest fel de mâncare - crap în unt - este legat în mod inerent de Crăciun pentru mine și apare în mod tradițional pe masa noastră de Ajun.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 bucată Crap Adăugat la
  • 150 g Unt Adăugat la
  • suc de lămâie Adăugat la
  • Mărar proaspăt Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Crapul este mai întâi spălat și eviscerat. După ce este curățat, îl sărez și îl piperăm.

2. Pasul

Apoi ung crapul cu suc de lămâie, care dă cărnii un gust proaspăt și ușor acrișor. Apoi las crapul să stea timp de aproximativ 15 minute.

3. Pasul

Între timp, preîncălziți cuptorul la 200°C. După ce am așteptat, ung crapul cu unt topit și îl dau la cuptor. Îl dau la cuptor timp de aproximativ o oră și jumătate, până când devine auriu. În timpul coacerii, din când în când, ung crapul cu unt și cu suc propriu pentru a menține carnea suculentă.

4. Pasul

După scoaterea din cuptor, presar crapul cu mărar proaspăt și îl servesc cu legume și cartofi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou