PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Cremă de budincă pentru tort

Rețetă pentru o cremă delicioasă de cremă pentru prăjituri sau deserturi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 1 ambalare Pudră de cremă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml Lapte Adăugat la
  • 200 g Zahăr Adăugat la
  • 250 g Unt Adăugat la
  • 1 lingură extract de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Mai întâi, preparați budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar folosiți doar 500 ml de lapte. Acest lucru va da budincii o aromă mai puternică de vanilie și, de asemenea, îi va da o consistență mai groasă, ceea ce este ideal pentru glazura de tort.

2. Pasul

Lăsați budinca să se răcească, între timp bateți untul și zahărul cu smântână până devine spumă. Acest pas este foarte important pentru că va da cremei o textură mai fină și mai cremoasă, care se va lipi perfect de tort.

3. Pasul

Când crema s-a răcit, se adaugă treptat la mousse-ul de unt, amestecând constant pentru a amesteca bine toate ingredientele. În final, adăugați extractul de vanilie.

4. Pasul

Lăsați crema finită să se întărească în frigider timp de cel puțin 2 ore înainte de a o aplica pe tort.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou