Sursa :: Lesyy from Getty Images
Crema de ciocolată pentru brioșe
Cremă de ciocolată pentru brioșe care are un gust deosebit.
Ingrediente
- 200 g ciocolată cu lapte
- 100 g Unt
- 200 ml Frișcă
- 2 linguri zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie ciocolata cu lapte în bucăți mai mici și se taie untul în felii.
Se topește untul cu ciocolata într-o cratiță la foc mediu. Atunci când cele două ingrediente sunt complet topite și combinate într-o masă omogenă, ele reprezintă o bază bună pentru crema noastră. Este important să amestecați fără oprire pentru ca ciocolata să nu se ardă.
Adăugați frișca la amestecul de ciocolată și amestecați totul. Dacă crema este rece de la frigider, ar fi bine să o reîncălziți puțin pentru a împiedica ciocolata să se întărească brusc.
Se ia amestecul de pe foc și se lasă să se răcească puțin. Apoi se adaugă zahărul pudră și se amestecă totul bine.
Se lasă crema la frigider pentru a se întări. Se poate întinde pe brioșe când s-a răcit complet.