PUBLICITATE
Cuketové brownies
Návod na prípravu cuketových brownies v 9 krokoch.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 240 g Dovlecei rasi si stoarsi
- 1 banană
- 1 Ou
- 150 g Iaurt alb
- 270 g făină albă
- 2 linguri Din trestie de zahăr
- 3 linguri Ca cac
- 2 linguri Ulei de măsline
- 1 lingură Scorțișoară
- 2 linguri Bicarbonat de sodiu pentru ceai
- Pinch Pământ
- 100 g Ciocolată caldă
- 140 ml smântână pentru frișcă
- Gem
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Pentru copt, am folosit o formă rotundă cu un diametru de 28cm.
2. Pasul
Dăm pe răzătoarea dovlecelul și-l storcem cu mâinile.
3. Pasul
Punem intr-un castron, adaugam banana, iaurtul si oul si le mixam impreuna.
4. Pasul
Apoi adăugăm ulei, scorțișoară, zahăr, bicarbonat de sodiu, cacao și sare și amestecăm
5. Pasul
La urmă adăugăm făină și amestecăm totul.
6. Pasul
Se așază hârtie de copt în formă și se toarnă aluatul.
7. Pasul
Introducem în cuptorul încălzit și coacem la 180 grade timp de 45 de minute sau după necesitate. (Test cu scobitoare)
8. Pasul
Alegem și lăsăm să se răcească.
9. Pasul
Ungem cu gem, am folosit aroma de aronia.
10. Pasul
Topim ciocolata cu smantana peste abur si turnam peste brownies. Lasam