PUBLICITATE
Cuketový perník
Máme sezónu, kedy sa rodiny a susedia medzi sebou ohadzujú cuketami, tekvicami, hokkaidami a inými druhmi zeleniny 😊 Ak vás už nebavia polievky a prívarky skúste extrémne vláčny čoko perník.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
Avem nevoie
- 350 g dovlecei rași
- 300 g făină de spelta
- 150 g Zahăr cristal
- 2 ks Ou
- 150 ml Uleiul poate fi și de cocos
- 1 Articolul Pudră de copt
- 1 Articolul bicarbonat de sodiu
- 1 Articolul condimente pentru turtă dulce
- 50 ml lapte
Pe ganache
- 200 g ciocolată
- 200 ml smântână pentru frișcă
- tocat mărunt Alune
Pentru decor
- a Zmeură liofilizată, fulgi de migdale
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
Amestecăm dovleacul cu ingredientele umede, carora le adaugam treptat cele uscate. Amestecăm bine și îl punem într-o tavă cu hârtie de copt de 20 x 20 cm și coacem timp de 35 de minute la 200 de grade. După coacere și răcire, adăugăm ganache, pe care îl pregătim astfel: peste ciocolata ruptă turnăm smântână fierbinte. După 3 minute, amestecăm și adăugăm arahide zdrobite.