PUBLICITATE

Cuketový perník

Máme sezónu, kedy sa rodiny a susedia medzi sebou ohadzujú cuketami, tekvicami, hokkaidami a inými druhmi zeleniny 😊 Ak vás už nebavia polievky a prívarky skúste extrémne vláčny čoko perník.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Avem nevoie

  • 350 g dovlecei rași Adăugat la
  • 300 g făină de spelta Adăugat la
  • 150 g Zahăr cristal Adăugat la
  • 2 ks Ou Adăugat la
  • 150 ml Uleiul poate fi și de cocos Adăugat la
  • 1 Articolul Pudră de copt Adăugat la
  • 1 Articolul bicarbonat de sodiu Adăugat la
  • 1 Articolul condimente pentru turtă dulce Adăugat la
  • 50 ml lapte Adăugat la

Pe ganache

  • 200 g ciocolată Adăugat la
  • 200 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • tocat mărunt Alune Adăugat la

Pentru decor

  • a Zmeură liofilizată, fulgi de migdale Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.

Amestecăm dovleacul cu ingredientele umede, carora le adaugam treptat cele uscate. Amestecăm bine și îl punem într-o tavă cu hârtie de copt de 20 x 20 cm și coacem timp de 35 de minute la 200 de grade. După coacere și răcire, adăugăm ganache, pe care îl pregătim astfel: peste ciocolata ruptă turnăm smântână fierbinte. După 3 minute, amestecăm și adăugăm arahide zdrobite.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou