PUBLICITATE
Sursa :: 11479153 via Freepik
Curry de varză de Bruxelles cu năut vegan
Acest curry robust, ușor picant, nu numai că te satură bine, dar este și foarte bogat în nutrienți, datorită varzei de Bruxelles și năutului. Se potrivește perfect ca o cină sau prânz delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingredientele principale
- 500 g Conopidă bruxelleză
- 1 Poate năut
- 1 Bucată ceapă roșie
- 2 Lingură ulei de măsline
Pentru curry
- 1 Linguriță Turmeric
- 1 Linguriță garam masala
- 1 Linguriță coriandru măcinat
- 2 Linguriță pudră de curry
- 400 ml Lapte de cocos
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pentru rețeta de curry cu conopidă și năut, tăiați conopida și ceapa. Clătiți năutul.
2. Pasul
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ceapa.
3. Pasul
Adăugați condimentele și prăjiți-le puțin.
4. Pasul
Adăugați varza de Bruxelles și năutul în tigaie și amestecați totul bine.
5. Pasul
Adăugați laptele de cocos și lăsați curry-ul să fiarbă timp de 20 de minute.
6. Pasul
Gustați curry-ul de varză de Bruxelles cu sare și piper și serviți-l cald.