PUBLICITATE

Sursa :: 11479153 via Freepik

Curry de varză de Bruxelles cu năut vegan

Acest curry robust, ușor picant, nu numai că te satură bine, dar este și foarte bogat în nutrienți, datorită varzei de Bruxelles și năutului. Se potrivește perfect ca o cină sau prânz delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 500 g Conopidă bruxelleză Adăugat la
  • 1 Poate năut Adăugat la
  • 1 Bucată ceapă roșie Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la

Pentru curry

  • 1 Linguriță Turmeric Adăugat la
  • 1 Linguriță garam masala Adăugat la
  • 1 Linguriță coriandru măcinat Adăugat la
  • 2 Linguriță pudră de curry Adăugat la
  • 400 ml Lapte de cocos Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de curry cu conopidă și năut, tăiați conopida și ceapa. Clătiți năutul.

2. Pasul

Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ceapa.

3. Pasul

Adăugați condimentele și prăjiți-le puțin.

4. Pasul

Adăugați varza de Bruxelles și năutul în tigaie și amestecați totul bine.

5. Pasul

Adăugați laptele de cocos și lăsați curry-ul să fiarbă timp de 20 de minute.

6. Pasul

Gustați curry-ul de varză de Bruxelles cu sare și piper și serviți-l cald.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou