PUBLICITATE
Sursa :: pixelshot from Canva
Curry indian de pui
Rețetă pentru curry indian de pui cu ghimbir și iaurt.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g pui
- 1 Lingura Curry
- 1 lingură Turmeric
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 ks The Onion
- 2 ks iaurt alb
- 200 g Orez
- 2 linguri Uleiuri
- ghimbir ras
- paprika măcinată
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Spălați piepturile de pui și tăiați-le în bucăți mai mici.
2. Pasul
Se încing 2 linguri de ulei într-o cratiță și se adaugă ceapa tocată mărunt. Se prăjește.
3. Pasul
Apoi se adaugă curry, turmeric, ghimbir și usturoi zdrobit. Se amestecă totul bine.
4. Pasul
Adăugați carnea tocată și rumeniți-o pe toate părțile.
5. Pasul
După ce se rumenesc, se adaugă iaurtul, sarea și piperul. Se amestecă și se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 20 de minute. Iaurtul va conferi sosului o cremozitate și va îndulci aroma condimentelor.
6. Pasul
În timp ce curry-ul fierbe la foc mic, se fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
7. Pasul
Se servește curry cu orez.