PUBLICITATE

Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images

Delicatese de dovleac

Rețetă pentru o delicioasă delicatesă savuroasă de dovlecei sau clătite de dovlecei.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 bucată Dovlecei Adăugat la
  • 1 bucată ou Adăugat la
  • 12 căni făină Adăugat la
  • 2 linguri parmezan Adăugat la
  • Sare și piper negru după gust Adăugat la
  • Ulei de gătit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a rade grosier dovlecelul. Apoi uscați-i bine, astfel încât frigăruile să nu fie prea umede. Acest lucru este foarte important pentru că altfel frigăruile s-ar putea să fie prea umede și să nu fie ferme.

2. Pasul

Apoi, într-un castron, se amestecă dovlecelul ras, oul, făina, parmezanul, sarea și piperul.

3. Pasul

Când aveți amestecul gata, încingeți uleiul într-o tigaie.

4. Pasul

Apoi se modelează amestecul în chifteluțe mici și se coc la foc mediu până când acestea devin aurii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou