PUBLICITATE
Sursa :: YelenaYemchuk from Getty Images
Delicatese de dovleac
Rețetă pentru o delicioasă delicatesă savuroasă de dovlecei sau clătite de dovlecei.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 bucată Dovlecei
- 1 bucată ou
- 1⁄2 căni făină
- 2 linguri parmezan
- Sare și piper negru după gust
- Ulei de gătit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Începeți prin a rade grosier dovlecelul. Apoi uscați-i bine, astfel încât frigăruile să nu fie prea umede. Acest lucru este foarte important pentru că altfel frigăruile s-ar putea să fie prea umede și să nu fie ferme.
2. Pasul
Apoi, într-un castron, se amestecă dovlecelul ras, oul, făina, parmezanul, sarea și piperul.
3. Pasul
Când aveți amestecul gata, încingeți uleiul într-o tigaie.
4. Pasul
Apoi se modelează amestecul în chifteluțe mici și se coc la foc mediu până când acestea devin aurii.