Deliciul crocant - cașcaval pane
Cașcavalul pane ușor și delicios este perfect pentru o gustare rapidă sau o cină în familie. Cașcavalul ales este tăiat în felii, apoi învelit într-o crustă crocantă și prăjit până când devine auriu și delicios.
Ingrediente
- 8 felii cașcaval
- 1⁄2 cană făină
- 2 ouă bătute
- 1 cană pesmet
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
Procedura
Într-un castron mic, amestecați făina, sarea și piperul. Într-un alt castron, bateți ouăle. Într-un al treilea castron, puneți pesmetul.
Sursa :: Youtube
Taiați cașcavalul în felii de aproximativ 1 cm grosime.
Sursa :: Youtube
Treceți fiecare felie de cașcaval mai întâi prin făină, apoi prin ou și la final prin pesmet.
Sursa :: Youtube
Încingeți uleiul într-o tigaie mare. Prăjiți fiecare felie de cașcaval pane în uleiul încins până devin aurii și crocante.
Sursa :: Youtube
Scoateți cașcavalul pane pe un șervețel de hârtie pentru a se scurge uleiul în exces. Servește imediat, cu un sos de roșii sau cu ketchup, după preferințe.
Sursa :: Youtube