PUBLICITATE

Sursa :: idmanjoe from Getty Images

Desert de afine cu cremă de brânză cremă

Un desert perfect și răcoritor cu afine, cu o cremă de cheesecake, care este gata în mai puțin de o oră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Pentru Corp:

  • 200 g Biscuiți Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la

Pentru stratul de căpșuni:

  • 200 g Afine Adăugat la
  • 100 g Zahăr Adăugat la
  • Suc de lămâie Adăugat la

Pentru stratul de cașcaval:

  • 500 g Brânză de vaci semidegresată Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 3 ks Ouă Adăugat la
  • 1 lingură Esență de vanilie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți o formă de copt.

2. Pasul

Apoi se prepară prăjitura din biscuiții amestecați și untul topit. Presărați amestecul în formă și coaceți-l în cuptor timp de 10 minute.

3. Pasul

Între timp, se topește zahărul într-o tigaie, se adaugă afinele și sucul de lămâie și se gătește până când se formează un amestec moale de gem.

4. Pasul

Apoi începeți să pregătiți stratul de cașcaval. Se amestecă brânza de vaci, zahărul, ouăle și esența de vanilie.

5. Pasul

Se întinde stratul de cașcaval pe tortul copt.

6. Pasul

Se coace la 170 de grade timp de aproximativ 40-50 de minute, până când stratul de cheesecake este ferm. După ce s-a copt, se lasă acest desert cu afine să se răcească și se unge cu amestecul de afine.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou