Sursa :: idmanjoe from Getty Images
Desert de afine cu cremă de brânză cremă
Un desert perfect și răcoritor cu afine, cu o cremă de cheesecake, care este gata în mai puțin de o oră.
Ingrediente
Pentru Corp:
- 200 g Biscuiți
- 100 g Unt
Pentru stratul de căpșuni:
- 200 g Afine
- 100 g Zahăr
- Suc de lămâie
Pentru stratul de cașcaval:
- 500 g Brânză de vaci semidegresată
- 100 g zahăr de cofetărie
- 3 ks Ouă
- 1 lingură Esență de vanilie
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C și pregătiți o formă de copt.
Apoi se prepară prăjitura din biscuiții amestecați și untul topit. Presărați amestecul în formă și coaceți-l în cuptor timp de 10 minute.
Între timp, se topește zahărul într-o tigaie, se adaugă afinele și sucul de lămâie și se gătește până când se formează un amestec moale de gem.
Apoi începeți să pregătiți stratul de cașcaval. Se amestecă brânza de vaci, zahărul, ouăle și esența de vanilie.
Se întinde stratul de cașcaval pe tortul copt.
Se coace la 170 de grade timp de aproximativ 40-50 de minute, până când stratul de cheesecake este ferm. După ce s-a copt, se lasă acest desert cu afine să se răcească și se unge cu amestecul de afine.