PUBLICITATE
Sursa :: Zoe Angelica's Images from Canva
Dhal de linte indian
Dhalul de linte roșie este un fel de mâncare indian clasic care este nu numai nutritiv, ci și gustos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 cană linte roșie
- 3 cană apă
- 1 ro Condimente radacinoase
- 1 ro Turmeric
- 1 ro pudră de chili
- 2 ro ulei
- 1 ks The Onion
- 3 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Ghimbir proaspăt ras
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
În oală, amestecați lintea, apa, condimentele, turmericul și chili pudră. Lăsați să fiarbă la foc mediu, până când lintea este moale și se dezintegrează, aproximativ 15 minute. Apoi luați de pe foc.
2. Pasul
Între timp, în tigaie, încălziți uleiul și adăugați ceapa. Prăjiți până când ceapa devine auriu, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați usturoiul și ghimbirul, și prăjiți încă 2 minute.
3. Pasul
Adăugați amestecul de ceapă în oala cu linte și amestecați bine. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțină apă.
4. Pasul
Serviți cald, presărați cu coriandru și serviți cu pâine sau orez.