PUBLICITATE

Sursa :: Zoe Angelica's Images from Canva

Dhal de linte indian

Dhalul de linte roșie este un fel de mâncare indian clasic care este nu numai nutritiv, ci și gustos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 cană linte roșie Adăugat la
  • 3 cană apă Adăugat la
  • 1 ro Condimente radacinoase Adăugat la
  • 1 ro Turmeric Adăugat la
  • 1 ro pudră de chili Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Ghimbir proaspăt ras Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

În oală, amestecați lintea, apa, condimentele, turmericul și chili pudră. Lăsați să fiarbă la foc mediu, până când lintea este moale și se dezintegrează, aproximativ 15 minute. Apoi luați de pe foc.

2. Pasul

Între timp, în tigaie, încălziți uleiul și adăugați ceapa. Prăjiți până când ceapa devine auriu, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați usturoiul și ghimbirul, și prăjiți încă 2 minute.

3. Pasul

Adăugați amestecul de ceapă în oala cu linte și amestecați bine. Dacă supa este prea groasă, adăugați puțină apă.

4. Pasul

Serviți cald, presărați cu coriandru și serviți cu pâine sau orez.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou