PUBLICITATE

Sursa :: rlat from Getty Images

Dovlecel la cuptor cu cartofi

Dovlecei la cuptor cu cartofi - acesta este un fel de mâncare ușor și delicios, care este alegerea mea preferată atunci când trebuie să pregătesc rapid o cină sănătoasă. De asemenea, îmi place să o prepar ca garnitură pentru mâncăruri cu carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 1 ks dovlecei Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • 12 ro Busuioc Adăugat la
  • 12 ro Oregano uscat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Clătiți cartofii și dovleceii, uscați-i și tăiați-i în felii subțiri sau gălbenele. Se curăță cățeii de usturoi și se taie felii subțiri.

2. Pasul

Se amestecă cartofii, dovleceii și usturoiul într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, busuioc și oregano pentru a acoperi uniform toate feliile.

3. Pasul

Întindeți legumele pe o tavă de copt și prăjiți-le în cuptor timp de 25 - 30 de minute sau până când cartofii sunt moi și aurii. Se amestecă din când în când pentru a prăji uniform cartofii și dovleceii.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou