PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/6qNGx3ks3yJfPwMjkls7/52b71c0e2be0c3376c770f18662642.jpeg)
Dovlecel pane crocant și delicios
Această rețetă simplă și rapidă este perfectă pentru a-ți satisface pofta de ceva crocant și delicios. Dovleceii pane se fac rapid și sunt un aperitiv ideal pentru petreceri sau cine rapide.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 dovlecei tineri tăiați în rondele subțiri
- 1⁄2 cană făină
- 1⁄2 cană pesmet
- 1 ou bătut
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru măcinat
- ulei pentru prăjit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Într-un bol, amestecați făina, sarea și piperul. În alt bol, bateți oul. Într-un al treilea bol, puneți pesmetul.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/6qNGx3ks3yJfPwMjkls7/3d11dfe79638a9bec7ab07c28a98b4.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă. Treceți fiecare rondea de dovlecel prin făină, apoi prin ou bătut și prin pesmet.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/6qNGx3ks3yJfPwMjkls7/507fa701930c8cf2ee0106af76ed05.jpeg)
Sursa :: Youtube
3. Pasul
Puneți rondelele de dovlecel în uleiul încins și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți. Scoateți dovleceii pane pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/6qNGx3ks3yJfPwMjkls7/1fbf0eb5d1956ebe5794d928e1b221.jpeg)
Sursa :: Youtube