PUBLICITATE

Sursa :: ValdisO via Getty Images

Faceți singur un stoc de pește delicios

Am preparat acest bulion de pește pentru familia mea de mai multe ori, atunci când avem poftă de o tocană consistentă și încălzitoare. Aromele sale bogate, care sunt în același timp consistente și delicioase, ne-au fermecat întotdeauna. Este o pasiune pentru mine să prepar acest bulion cu dragoste și grijă și acum sunt foarte fericită să îl împart cu voi!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg Carcase, capete și oase de pește alb (cod, cod negru etc.) Adăugat la
  • 2 ceapă Adăugat la
  • 2 Morcovi Adăugat la
  • 2 Baruri țelină Adăugat la
  • 3 căței de usturoi Adăugat la
  • 2 frunze de dafin Adăugat la
  • 1 Confederația pătrunjel proaspăt Adăugat la
  • 1 Tablespoon ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • 2 l apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

În primul rând, se spală bine carcasele de pește, capetele și oasele. Acest pas este important pentru a obține un stoc de pește limpede și curat.

2. Pasul

Se curăță și se taie grosier ceapa, morcovii, țelina și usturoiul.

3. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare și se sotează legumele până când sunt ușor caramelizate, aproximativ 5-7 minute. Este important să nu se ardă legumele pentru a evita o aromă amară în bulion.

4. Pasul

Adăugați carcasele, capetele și oasele de pește și prăjiți-le încă 5 minute. Procesul de prăjire adaugă profunzime și aromă bulionului.

5. Pasul

Se adaugă apa, împreună cu frunzele de dafin, pătrunjelul, sarea și piperul.

6. Pasul

Se fierbe stocul de pește la foc mic timp de aproximativ 1 oră. Se amestecă din când în când bulionul și se îndepărtează spuma care se ridică.

7. Pasul

După o oră, se strecoară stocul de pește printr-o sită fină și se aruncă materialul solid. Stocul de pește făcut în casă este acum gata de savurat sau de folosit în alte preparate.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou