Sursa :: bm4221 from Getty Images
Ficat de gâscă în vin roșu cu măr
Acesta este un fel de mâncare tradițional ce se face cu foarte mare atenție. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:
Ingrediente
- 500 g Ficat de gâscă
- 750 ml Vin roșu
- 2 bucată Mere
- 1 bucată The Onion
- 3 Linguri unt
- 2 Lingura Solamyl
- sare
- piper
Ultimele broșuri
Procedura
În tigaie, topiți untul și fierbeți ficatul de gâscă pe ambele părți la foc mediu. Apoi scoateți ficatul și puneți-l deoparte.
Reduceți focul, adăugați ceapa tăiată felii în tigaie și prăjiți-o până când devine aurie.
Adăugați merele tăiate felii în tigaie și prăjiți-le pe ambele părți.
Adaugă vinul roșu și lasă-l la fiert până când cantitatea de vin se reduce la jumătate.
Întoarcem ficatul de gâscă în tigaie și lăsăm totul să se înmoaie timp de 10 minute.
Amestecati solamylul in apa si incorporati-l in tigaie. Amestecati totul si fierbeti pentru inca 5 minute, pana cand sosul se ingroase.
Înainte de a servi, condimentați totul cu sare și piper.