PUBLICITATE

Sursa :: bm4221 from Getty Images

Ficat de gâscă în vin roșu cu măr

Acesta este un fel de mâncare tradițional ce se face cu foarte mare atenție. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Ficat de gâscă Adăugat la
  • 750 ml Vin roșu Adăugat la
  • 2 bucată Mere Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 Linguri unt Adăugat la
  • 2 Lingura Solamyl Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

În tigaie, topiți untul și fierbeți ficatul de gâscă pe ambele părți la foc mediu. Apoi scoateți ficatul și puneți-l deoparte.

2. Pasul

Reduceți focul, adăugați ceapa tăiată felii în tigaie și prăjiți-o până când devine aurie.

3. Pasul

Adăugați merele tăiate felii în tigaie și prăjiți-le pe ambele părți.

4. Pasul

Adaugă vinul roșu și lasă-l la fiert până când cantitatea de vin se reduce la jumătate.

5. Pasul

Întoarcem ficatul de gâscă în tigaie și lăsăm totul să se înmoaie timp de 10 minute.

6. Pasul

Amestecati solamylul in apa si incorporati-l in tigaie. Amestecati totul si fierbeti pentru inca 5 minute, pana cand sosul se ingroase.

7. Pasul

Înainte de a servi, condimentați totul cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou