PUBLICITATE
Ficat de vitel prăjit

Ficat de vitel prăjit

Delicatesă tradițională pentru iubitorii de organe interne

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 600 g Ficat de vițel Adăugat la
  • 150 g făină autogresată Adăugat la
  • 4 ou Adăugat la
  • 400 g pesmet Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 500 ml ulei pentru prăjit Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

Curățați ficatul de vițel și tăiați-l în felii pe care le ușurați ușor și le uscați de suc.

2. Pasul

Condimentează ficatul bătut cu sare, piper și condimente chiar înainte de a-l acoperi.

3. Pasul

Îmbrăcați ca un șnițel clasic într-o îmbrăcăminte triplă din făină fină, ou bătut și pesmet. Apoi prăjiți în ulei încălzit la 175°C timp de aproximativ 10 minute.

Ficat de vitel prăjit - pasul de preparare 1
4. Pasul

După prăjire, se toarnă în final unt și sare. Serviți cu salată vieneză de cartofi și lămâie cu boabe de capere

Ficat de vitel prăjit - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou