PUBLICITATE
Sursa :: Andreas Steidlinger from Getty Images
File de porc cu sos de brânză
Fileul de porc cu sos de brânză este una dintre mâncărurile mele preferate. Gustul cărnii și al brânzei se completează perfect unul pe celălalt.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g File de porc
- 2 linguri Ulei de măsline
- Sare, piper negru măcinat după gust
- 150 g brânză
- 200 ml Frișcă
- 1 lingură Unt
- usturoi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
90 min.
1. Pasul
Tăiați fileul de porc în felii, sărați-le și piperați-le.
2. Pasul
Se încălzește o tigaie și se adaugă ulei de măsline. Prăjiți feliile pe fiecare parte, aproximativ 3 minute. Apoi scoateți-le pe o farfurie.
3. Pasul
În aceeași tigaie, se topește untul și se adaugă usturoiul pisat pentru a obține o aromă și mai intensă.
4. Pasul
Se adaugă brânza tăiată cubulețe și smântâna.
5. Pasul
Gătiți sosul până când brânza este complet topită.
6. Pasul
Serviți fileul de porc cu sos de brânză și sosul preferat.