PUBLICITATE

Sursa :: Andreas Steidlinger from Getty Images

File de porc cu sos de brânză

Fileul de porc cu sos de brânză este una dintre mâncărurile mele preferate. Gustul cărnii și al brânzei se completează perfect unul pe celălalt.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g File de porc Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • Sare, piper negru măcinat după gust Adăugat la
  • 150 g brânză Adăugat la
  • 200 ml Frișcă Adăugat la
  • 1 lingură Unt Adăugat la
  • usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

90 min.
1. Pasul

Tăiați fileul de porc în felii, sărați-le și piperați-le.

2. Pasul

Se încălzește o tigaie și se adaugă ulei de măsline. Prăjiți feliile pe fiecare parte, aproximativ 3 minute. Apoi scoateți-le pe o farfurie.

3. Pasul

În aceeași tigaie, se topește untul și se adaugă usturoiul pisat pentru a obține o aromă și mai intensă.

4. Pasul

Se adaugă brânza tăiată cubulețe și smântâna.

5. Pasul

Gătiți sosul până când brânza este complet topită.

6. Pasul

Serviți fileul de porc cu sos de brânză și sosul preferat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou