Fit cheesecake cu strat de caramel
Cheesecake într-o versiune mai sănătoasă, nutrițională. Cu un strat de budincă de caramel și glazură de cacao.
Ingrediente
Bază
- 150 g Fulgi de ovăz amestecați
- 10 g cacao
- 1 ks banană
- 5 ro apă
Crema
- 500 g Brânză de vaci fină
- 1 ks ou
- 30 g Proteina pe care am folosit-o are gustul de biscuiti, puteti sa omiteti sau sa inlocuiti cu indulcitor
- 20 g Miere
- 1 lingură budincă de vanilie
Partea de caramel
- 200 g Puding de proteine cu caramel Ehramnn Milbona
Glaçură
- 20 g cacao
- 1⁄2 banană
- 5 g Nu este necesară proteina cu ciocolata
- 1 ro gem
- 3 ro apă
- ciocolată flavdrops
Ultimele broșuri
Procedura
Strivim bananele și amestecăm toate ingredientele împreună. Amestecul îl apăsăm pe fundul unei forme rotunde cu un diametru de 20 cm, acoperită cu hârtie de copt. Înțepăm cu o furculiță și punem la cuptor la 170 de grade pentru aproximativ 5 minute.
Amestecăm toate ingredientele și le turnăm peste bază. Punem la copt în cuptorul preîncălzit la 170 de grade timp de aproximativ 40 de minute. Apoi închidem cuptorul și lăsăm cheesecake-ul să se răcească la ușă întredeschisă.
Puding cu proteine de caramel Ehrmann Pentru cheesecake-ul răcit, întindem pudingul.
Banana se zdrobește, se amestecă cu restul ingredientelor și se adaugă pe partea de budincă. Decorăm și lăsăm peste noapte la frigider.