PUBLICITATE
Fit cheesecake cu strat de caramel

Fit cheesecake cu strat de caramel

Cheesecake într-o versiune mai sănătoasă, nutrițională. Cu un strat de budincă de caramel și glazură de cacao.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Bază

  • 150 g Fulgi de ovăz amestecați Adăugat la
  • 10 g cacao Adăugat la
  • 1 ks banană Adăugat la
  • 5 ro apă Adăugat la

Crema

  • 500 g Brânză de vaci fină Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 30 g Proteina pe care am folosit-o are gustul de biscuiti, puteti sa omiteti sau sa inlocuiti cu indulcitor Adăugat la
  • 20 g Miere Adăugat la
  • 1 lingură budincă de vanilie Adăugat la

Partea de caramel

  • 200 g Puding de proteine cu caramel Ehramnn Milbona Adăugat la

Glaçură

  • 20 g cacao Adăugat la
  • 12 banană Adăugat la
  • 5 g Nu este necesară proteina cu ciocolata Adăugat la
  • 1 ro gem Adăugat la
  • 3 ro apă Adăugat la
  • ciocolată flavdrops Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Strivim bananele și amestecăm toate ingredientele împreună. Amestecul îl apăsăm pe fundul unei forme rotunde cu un diametru de 20 cm, acoperită cu hârtie de copt. Înțepăm cu o furculiță și punem la cuptor la 170 de grade pentru aproximativ 5 minute.

2. Pasul

Amestecăm toate ingredientele și le turnăm peste bază. Punem la copt în cuptorul preîncălzit la 170 de grade timp de aproximativ 40 de minute. Apoi închidem cuptorul și lăsăm cheesecake-ul să se răcească la ușă întredeschisă.

3. Pasul

Puding cu proteine de caramel Ehrmann Pentru cheesecake-ul răcit, întindem pudingul.

4. Pasul

Banana se zdrobește, se amestecă cu restul ingredientelor și se adaugă pe partea de budincă. Decorăm și lăsăm peste noapte la frigider.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou