PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/u6OzoAkJUiFK7E6hUmaf/71ba3d4316bd60367bd5168c709870.png)
Sursa :: M.studio for Adobe Stock
Fondue clasic de carne cu supă
Un fondue tradițional, sățios și delicios de carne este centrul perfect pentru o cină intimă. Fondue constă din patru tipuri diferite de carne, servite împreună cu sos de dip picant. Savurați această masă sociabilă cu familia și prietenii.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 200 g carne de vită
- 200 g Piept de pui
- 200 g carne de porc
- 200 g carne de miel
Sosuri de dip
- 100 ml Sos BBQ
- 100 ml Sos de usturoi
- 100 ml sos de ardei iute
- 100 ml Muștar dulce
Altele
- 2 l bulion de vită
- 1 Bucată Set fondue
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
1. Tăiați carnea în bucăți potrivite pentru gură.
2. Pasul
Încălziți supa de vită într-o oală.
3. Pasul
Turnați supa încălzită în setul de fondue.
4. Pasul
Fiecare ia o bucată de carne și o înmoaie în supa fierbinte până când este gătită.
5. Pasul
Apoi fiecare își înmoaie carnea gătită în sosul la alegere și se bucură de ea!