PUBLICITATE

Sursa :: M.studio for Adobe Stock

Fondue clasic de carne cu supă

Un fondue tradițional, sățios și delicios de carne este centrul perfect pentru o cină intimă. Fondue constă din patru tipuri diferite de carne, servite împreună cu sos de dip picant. Savurați această masă sociabilă cu familia și prietenii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 200 g carne de vită Adăugat la
  • 200 g Piept de pui Adăugat la
  • 200 g carne de porc Adăugat la
  • 200 g carne de miel Adăugat la

Sosuri de dip

  • 100 ml Sos BBQ Adăugat la
  • 100 ml Sos de usturoi Adăugat la
  • 100 ml sos de ardei iute Adăugat la
  • 100 ml Muștar dulce Adăugat la

Altele

  • 2 l bulion de vită Adăugat la
  • 1 Bucată Set fondue Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

1. Tăiați carnea în bucăți potrivite pentru gură.

2. Pasul

Încălziți supa de vită într-o oală.

3. Pasul

Turnați supa încălzită în setul de fondue.

4. Pasul

Fiecare ia o bucată de carne și o înmoaie în supa fierbinte până când este gătită.

5. Pasul

Apoi fiecare își înmoaie carnea gătită în sosul la alegere și se bucură de ea!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou