PUBLICITATE

Sursa :: mapik27 from Getty Images

Friptura de porc în sos de hrean

Friptura de porc delicată și suculentă, servită cu un sos picant pe bază de hrean, este un fel de mâncare care a devenit un prânz clasic. Este ideal pentru un prânz de duminică alături de familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Snicel

  • 1 kg Cotlet Adăugat la
  • 3 ochelari apă Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la

Sos de hrean

  • 12 ochelari hrean Adăugat la
  • 1 sticlă Smântână 18% Adăugat la
  • 2 linguri făină Adăugat la
  • 1 sticlă bulion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Începeți cu pregătirea fripturii de porc. Puneți-o în oală, acoperiți cu apă, sarați. Fierbeți la foc mic timp de aproximativ 2 ore.

2. Pasul

Între timp pregătește sosul. Într-o tigaie, pe unt, prăjește făina până devine aurie. Adaugă hreanul și supa. Amestecă până se îngroașă.

3. Pasul

Adaugă smântână la sos, amestecă cu grijă până când sosul devine neted. Condimentează după gust cu sare și piper.

4. Pasul

Când friptura de porc este gata, scoate-o din oală și taie-o în felii. Toarnă sosul peste și servește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou