Sursa :: arfo from Getty Images
Friptura de porc la cuptor
Această friptură de porc la cuptor este extrem de suculentă, are o culoare aurie frumoasă și o aromă uimitoare.
Ingrediente
- 2 șanțuri Carne de porc
- 1 litru Bere
- 4 dinți Usturoi
- Sare, piper
- Mărgăritar
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați bine pulpele de porc, uscați-le bine și tăiați-le pielea transversal.
Se curăță și se toacă usturoiul, apoi se amestecă cu piperul, sarea și măghiranul. Se freacă mușchiuleții de porc cu acest amestec. Este foarte important să tăiați bine pielea mușchiului de porc, pentru ca mirodeniile să pătrundă mai bine în carne și pielea să devină crocantă.
Se așază mușchiuleții de porc într-o tavă de cuptor și se toarnă berea peste ei. Puneți mușchiuleții de porc la frigider pentru cel puțin 2 ore. Este mai bine dacă le puteți lăsa la marinat timp de 12 ore.
Apoi se coc șnițelele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 2,5 - 3 ore. Din când în când se toarnă peste ele berea din farfurie.