PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Friptura de porc la cuptor

Această friptură de porc la cuptor este extrem de suculentă, are o culoare aurie frumoasă și o aromă uimitoare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 șanțuri Carne de porc Adăugat la
  • 1 litru Bere Adăugat la
  • 4 dinți Usturoi Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • Mărgăritar Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Spălați bine pulpele de porc, uscați-le bine și tăiați-le pielea transversal.

2. Pasul

Se curăță și se toacă usturoiul, apoi se amestecă cu piperul, sarea și măghiranul. Se freacă mușchiuleții de porc cu acest amestec. Este foarte important să tăiați bine pielea mușchiului de porc, pentru ca mirodeniile să pătrundă mai bine în carne și pielea să devină crocantă.

3. Pasul

Se așază mușchiuleții de porc într-o tavă de cuptor și se toarnă berea peste ei. Puneți mușchiuleții de porc la frigider pentru cel puțin 2 ore. Este mai bine dacă le puteți lăsa la marinat timp de 12 ore.

4. Pasul

Apoi se coc șnițelele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 2,5 - 3 ore. Din când în când se toarnă peste ele berea din farfurie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou