PUBLICITATE

Sursa :: Piotr Krzeslak from Getty Images

Friptură de ton

Rețetă pentru o friptură de ton gustoasă preparată într-o tigaie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 bucată Fripturi de ton Adăugat la
  • 2 ro Sesam Adăugat la
  • Sare și piper negru după gust Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de fulgi de ardei iute Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 2 bucată Lămâi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Puneți fripturile de ton într-un castron. Apoi presărați-le cu sare, piper și usturoi pisat.

2. Pasul

Se presară cu semințe de susan pe ambele părți și se presează ușor pentru ca semințele de susan să se lipească bine.

3. Pasul

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se rumenește friptura pe ambele părți până când devine aurie. Este important să nu vă grăbiți, astfel încât friptura să rămână suculentă - eu prefer să o rumenească scurt, doar 2-3 minute pe fiecare parte.

4. Pasul

Se scoate din tigaie și se stropește cu zeamă de lămâie înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou