PUBLICITATE
Sursa :: Piotr Krzeslak from Getty Images
Friptură de ton
Rețetă pentru o friptură de ton gustoasă preparată într-o tigaie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 2 bucată Fripturi de ton
- 2 ro Sesam
- Sare și piper negru după gust
- 2 cuișoare Usturoi
- Un vârf de cuțit de fulgi de ardei iute
- 2 ro Ulei de măsline
- 2 bucată Lămâi
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Puneți fripturile de ton într-un castron. Apoi presărați-le cu sare, piper și usturoi pisat.
2. Pasul
Se presară cu semințe de susan pe ambele părți și se presează ușor pentru ca semințele de susan să se lipească bine.
3. Pasul
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se rumenește friptura pe ambele părți până când devine aurie. Este important să nu vă grăbiți, astfel încât friptura să rămână suculentă - eu prefer să o rumenească scurt, doar 2-3 minute pe fiecare parte.
4. Pasul
Se scoate din tigaie și se stropește cu zeamă de lămâie înainte de servire.