PUBLICITATE
Sursa :: Magone from Getty Images
Gem de dovlecel cu măr
Dacă aveți grădina plină de dovlecei și nu știți ce să faceți cu ei, încercați această rețetă originală de gem. Combinarea dovlecelului cu mărul va crea un gem neobișnuit, dar foarte gustos, care este potrivit nu numai pentru micul dejun, ci și ca ocazională la carne.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
5
- 1 ks Dovlecel mare
- 2 ks Mere
- 500 g zahăr
- 1 ks lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Spălați, curățați și dați pe răzătoarea mare castravetele și merele.
2. Pasul
Într-o oală mare, adăugați dovlecelul ras, merele, zahărul și sucul de lămâie.
3. Pasul
Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă la temperatură medie aproximativ 45 de minute, până când obțineți consistența dorită a jeleurii.
4. Pasul
Distribuți gemul final în borcane sterilizate, închideți bine și lăsați-l să se răcească.