PUBLICITATE

Sursa :: Magone from Getty Images

Gem de dovlecel cu măr

Dacă aveți grădina plină de dovlecei și nu știți ce să faceți cu ei, încercați această rețetă originală de gem. Combinarea dovlecelului cu mărul va crea un gem neobișnuit, dar foarte gustos, care este potrivit nu numai pentru micul dejun, ci și ca ocazională la carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5
  • 1 ks Dovlecel mare Adăugat la
  • 2 ks Mere Adăugat la
  • 500 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Spălați, curățați și dați pe răzătoarea mare castravetele și merele.

2. Pasul

Într-o oală mare, adăugați dovlecelul ras, merele, zahărul și sucul de lămâie.

3. Pasul

Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă la temperatură medie aproximativ 45 de minute, până când obțineți consistența dorită a jeleurii.

4. Pasul

Distribuți gemul final în borcane sterilizate, închideți bine și lăsați-l să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou