PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Gem de dovlecel

Gemul tradițional de dovlecel este un excelent supliment la produsele de patiserie de dimineață. Această rețetă este simplă și rapidă, rezultatul fiind un gem delicios pe care îl puteți savura cu toată familia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 1 kg dovlecei Adăugat la
  • 500 g zahăr Adăugat la
  • 2 ks lămâie Adăugat la
  • 1 lingură Scorțișoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățați dovleacul, tăiați-l în bucăți mici și puneți-l într-o oală mare.

2. Pasul

Adăugați zahăr, sucul de lămâie și scorțișoară. Amestecați.

3. Pasul

Gătiți la temperatură medie aproximativ o oră sau până când obțineți consistența gemului.

4. Pasul

Turnați gemul gătit în borcane sterilizate. Închideți și lăsați să se răcească.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou