PUBLICITATE
Sursa :: Mykola Lunov from Canva
Gem de dovlecel
Gemul tradițional de dovlecel este un excelent supliment la produsele de patiserie de dimineață. Această rețetă este simplă și rapidă, rezultatul fiind un gem delicios pe care îl puteți savura cu toată familia.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1 kg dovlecei
- 500 g zahăr
- 2 ks lămâie
- 1 lingură Scorțișoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățați dovleacul, tăiați-l în bucăți mici și puneți-l într-o oală mare.
2. Pasul
Adăugați zahăr, sucul de lămâie și scorțișoară. Amestecați.
3. Pasul
Gătiți la temperatură medie aproximativ o oră sau până când obțineți consistența gemului.
4. Pasul
Turnați gemul gătit în borcane sterilizate. Închideți și lăsați să se răcească.