PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: tiburi

Gem de prune

Un gem de prune delicios, perfect pentru coptul prăjiturilor, umplerea clătitelor sau pur și simplu pe o felie de pâine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 kg Prune Adăugat la
  • 1 kg zahăr Adăugat la
  • 1 bal Zahăr gelifiant Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Spălați prunele, îndepărtați sâmburii și tăiați în bucăți mai mici.

2. Pasul

Apoi fierbeți prunele la foc mic și amestecați-le ocazional pentru a nu se arde.

3. Pasul

Când prunele își lasă zeama, adăugați zahăr și zahăr gelifiant.

4. Pasul

Amestecați totul bine, până când zahărul se dizolvă complet și continuați să gătiți până când gemul atinge consistența dorită.

5. Pasul

Umpleți gemul gata preparat în borcane sterilizate și închideți-le ermetic.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou