PUBLICITATE
Sursa :: Wiktory from Getty Images
Gem de roșii
Gemul de roșii este o alternativă ingenioasă și delicioasă la gemurile dulci tradiționale. Cu gustul său unic dulce-acru și culoarea sa frumoasă roșie, este un plus minunat pentru micul dejun, dar și pentru diverse deserturi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 1500 g Roșii
- 1000 g zahăr
- 1 ks lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățăm roșiile, le tăiem în bucăți și le punem în oală.
2. Pasul
Adăugăm zahăr și sucul de lămâie și gătim la foc mic până când zahărul s-a dizolvat complet.
3. Pasul
Apoi creștem temperatura și fierbem aproximativ 20 de minute, până când amestecul se îngroașă.
4. Pasul
Umplem gemul finit în cupe.
5. Pasul
Închidem și lăsăm să se răcească. Depozităm gemul într-un loc răcoros și întunecat.