PUBLICITATE

Sursa :: Miuda_21 from Getty Images

Glazură oglindă de ciocolată

Această rețetă simplă de glazură oglindă de ciocolată este o modalitate perfectă de a oferi produselor de patiserie un aspect profesionist.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 200 ml Frisca pentru bataie Adăugat la
  • 2 ks foi de gelatină Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Hidratează gelatina în apă rece timp de cel puțin 10 minute.

2. Pasul

Topiți ciocolata cu frișcă la bain-marie.

3. Pasul

Când ciocolata este complet topită, stoarceți apa în exces din gelatină și adăugați-o în mixul de ciocolată.

4. Pasul

Amestecați bine cu mixerul până când gelatina se dizolvă complet.

5. Pasul

Lăsați glazura terminată să se răcească ușor, apoi o puteți folosi pentru decorarea torturilor și a prăjiturilor.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou