PUBLICITATE
Sursa :: Miuda_21 from Getty Images
Glazură oglindă de ciocolată
Această rețetă simplă de glazură oglindă de ciocolată este o modalitate perfectă de a oferi produselor de patiserie un aspect profesionist.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
- 200 g ciocolată neagră
- 200 ml Frisca pentru bataie
- 2 ks foi de gelatină
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Hidratează gelatina în apă rece timp de cel puțin 10 minute.
2. Pasul
Topiți ciocolata cu frișcă la bain-marie.
3. Pasul
Când ciocolata este complet topită, stoarceți apa în exces din gelatină și adăugați-o în mixul de ciocolată.
4. Pasul
Amestecați bine cu mixerul până când gelatina se dizolvă complet.
5. Pasul
Lăsați glazura terminată să se răcească ușor, apoi o puteți folosi pentru decorarea torturilor și a prăjiturilor.