PUBLICITATE
Gnocchi casero cu spanac

Gnocchi casero cu spanac

O cină sau prânz rapid și delicios

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2

Gnocchi

  • 220 g cartofi fierți Adăugat la
  • 1 gălbenuș Adăugat la
  • 50 g făină semi-groasă Adăugat la

Sos

  • 150 g pui Adăugat la
  • 12 bucată The Onion Adăugat la
  • 2 o mână de frunze Frunze de spanac Adăugat la
  • 70 dl cremă de gătit Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • sol Zgarie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Cartofii în coajă îi fierbem până se înmoaie și îi lăsăm să se răcească.

2. Pasul

Curățăm cartofii răciți și îi pișcăm cu o furculiță.

3. Pasul

Adăugăm gălbenușul, amestecăm.

4. Pasul

Începem să adăugăm făină, folosindu-ne de mâini pentru a crea un aluat care nu se lipește.

5. Pasul

Împărțim aluatul în 3 părți și din fiecare parte formăm un sul.

6. Pasul

Tăiem rulourile în bucăți mai mici, trecem peste ele cu furculița.

7. Pasul

Adăugăm gnocchi în apă clocotită, când se ridică la suprafață, fierbem 1 minut și oprim focul.

8. Pasul

Stoarcem și clătim.

9. Pasul

În ulei, prăjim ceapa până devine sticloasă.

10. Pasul

Adăugăm carnea tăiată și condimentele.

11. Pasul

Amestecăm, turnăm apă și lăsăm la fiert.

12. Pasul

Adăugăm 1 mână de spanac și lăsăm să se înmoaie.

13. Pasul

A doua mână de spanac o punem în blender, adăugăm smântână și o mixăm.

14. Pasul

Turnăm peste carne, lăsăm să fiarbă și oprim fierberea.

15. Pasul

Turnam gnocchi și servim.

16. Pasul

În loc de gnocchi, puteți alege alte paste sau chiar orez.

17. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou