Gnocchi casero cu spanac
O cină sau prânz rapid și delicios
Ingrediente
Gnocchi
- 220 g cartofi fierți
- 1 gălbenuș
- 50 g făină semi-groasă
Sos
- 150 g pui
- 1⁄2 bucată The Onion
- 2 o mână de frunze Frunze de spanac
- 70 dl cremă de gătit
- ulei de măsline
- piper negru măcinat
- sol Zgarie
Ultimele broșuri
Procedura
Cartofii în coajă îi fierbem până se înmoaie și îi lăsăm să se răcească.
Curățăm cartofii răciți și îi pișcăm cu o furculiță.
Adăugăm gălbenușul, amestecăm.
Începem să adăugăm făină, folosindu-ne de mâini pentru a crea un aluat care nu se lipește.
Împărțim aluatul în 3 părți și din fiecare parte formăm un sul.
Tăiem rulourile în bucăți mai mici, trecem peste ele cu furculița.
Adăugăm gnocchi în apă clocotită, când se ridică la suprafață, fierbem 1 minut și oprim focul.
Stoarcem și clătim.
În ulei, prăjim ceapa până devine sticloasă.
Adăugăm carnea tăiată și condimentele.
Amestecăm, turnăm apă și lăsăm la fiert.
Adăugăm 1 mână de spanac și lăsăm să se înmoaie.
A doua mână de spanac o punem în blender, adăugăm smântână și o mixăm.
Turnăm peste carne, lăsăm să fiarbă și oprim fierberea.
Turnam gnocchi și servim.
În loc de gnocchi, puteți alege alte paste sau chiar orez.
Poftă bună!