PUBLICITATE
Sursa :: Photology1971 via Getty Images
Gnocchi cu sos de roșii
O rețetă simplă și gustoasă pentru gnocchi cu sos de roșii. Acest preparat italian este perfect pentru o cină rapidă sau un weekend confortabil acasă. Serviți-l cu o salată verde și un pahar de vin roșu pentru o masă minunată.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Pentru gnocchi
- 500 Gram gnocchi
Pentru sosul de rosii
- 1 Bucată ceapă
- 2 Degetele de la picioare usturoi
- 400 Gram Roșii din conservă
- 1 Lingură piure de roșii
- 1 Linguriță zahăr
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
- 1 Lingură ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Pentru a face gnocchi cu sos de roșii, curățați mai întâi ceapa și usturoiul și tăiați-le fin.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul. Căliți-le până când devin moi.
3. Pasul
Adăugați roșiile în conservă, pasta de tomate, zahărul, sarea și piperul. Lăsați sosul să fiarbă timp de 15 minute.
4. Pasul
Gătiți gnocchi conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurgeți și amestecați cu sosul de roșii.
5. Pasul
Serviți gnocchi cu sos de roșii imediat. Poftă bună!