PUBLICITATE

Sursa :: Photology1971 via Getty Images

Gnocchi cu sos de roșii

O rețetă simplă și gustoasă pentru gnocchi cu sos de roșii. Acest preparat italian este perfect pentru o cină rapidă sau un weekend confortabil acasă. Serviți-l cu o salată verde și un pahar de vin roșu pentru o masă minunată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Pentru gnocchi

  • 500 Gram gnocchi Adăugat la

Pentru sosul de rosii

  • 1 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 400 Gram Roșii din conservă Adăugat la
  • 1 Lingură piure de roșii Adăugat la
  • 1 Linguriță zahăr Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
  • 1 Lingură ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a face gnocchi cu sos de roșii, curățați mai întâi ceapa și usturoiul și tăiați-le fin.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa și usturoiul. Căliți-le până când devin moi.

3. Pasul

Adăugați roșiile în conservă, pasta de tomate, zahărul, sarea și piperul. Lăsați sosul să fiarbă timp de 15 minute.

4. Pasul

Gătiți gnocchi conform instrucțiunilor de pe pachet. Scurgeți și amestecați cu sosul de roșii.

5. Pasul

Serviți gnocchi cu sos de roșii imediat. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou