PUBLICITATE
Gogoși sărate cu iaurt și brânză feta
Un sfat despre cum să surprindem oaspeții
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 100 g Brânză feta
- 2 ks ouă
- 100 ml ulei
- 200 ml iaurt alb
- 200 g făină simplă specială
- 1 ks Praf de copt
- Sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Zdrobim piscul intr-un castron cu o furculita. Adaugam ouale, iaurtul, uleiul si amestecam cu un tel.
2. Pasul
La urmă, se adaugă făina cu praf de copt și se amestecă bine pentru a evita formarea de cocoloașe. Adăugăm mai multă sare după gust.
3. Pasul
Ne pregătim o formă de silicon pentru gogoși. O umplem cu lingura aproape până la margine și o coacem timp de 20 de minute la 170 de grade Celsius. Desigur, va depinde de mărimea formei pe care o aveți și de cuptor. Pentru a preveni atașarea aluatului, puteți pulveriza cu ulei. În loc de o formă pentru gogoși, puteți utiliza și o formă pentru muffins :)
4. Pasul
Servim cu parmezan deasupra, adaugăm măsline, șuncă de Parma sau orice avem.