Sursa :: Azurita via iStockPhotos
Gratin de varză de Bruxelles cu Kasseler
Un gratin savuros cu Kasseler afumat și varză de Bruxelles crocantă, acoperit cu un sos cremos și brânză. Acest preparat este perfect pentru zilele reci de iarnă!
Ingrediente
Tocanită
- 500 g Cotlet de porc afumat
- 500 g Conopidă
- 200 g Brânză rasă
Instrumente
- 200 ml frișcă bătută
- 1 Lingură Muștar
- 1 Lingură făină
- 1 Cățel de usturoi
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru gratinul cu varza de Bruxelles din Kassel, încălziți cuptorul la 200 de grade.
Fierbeți conopida în apă sărată aproximativ 10 minute.
În timp ce se fierbe conopida, tăiați Kasseler în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie.
Pentru sos, amestecați frișca, muștarul, făina și usturoiul presat într-o oală și lăsați-le să fiarbă pe scurt.
Adăugați varza de Bruxelles fiartă în prealabil și Kasseler-ul prăjit într-un vas pentru cuptor.
Turnați sosul peste varza de Bruxelles și Kasseler și presărați brânza rasă deasupra.
Coaceți gratinul timp de 20-25 de minute, până când devine auriu.
Lăsați casserole de varză de Bruxelles din Kassel să se odihnească puțin înainte de a o servi.