PUBLICITATE

Sursa :: Azurita via iStockPhotos

Gratin de varză de Bruxelles cu Kasseler

Un gratin savuros cu Kasseler afumat și varză de Bruxelles crocantă, acoperit cu un sos cremos și brânză. Acest preparat este perfect pentru zilele reci de iarnă!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Tocanită

  • 500 g Cotlet de porc afumat Adăugat la
  • 500 g Conopidă Adăugat la
  • 200 g Brânză rasă Adăugat la

Instrumente

  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 1 Lingură Muștar Adăugat la
  • 1 Lingură făină Adăugat la
  • 1 Cățel de usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru gratinul cu varza de Bruxelles din Kassel, încălziți cuptorul la 200 de grade.

2. Pasul

Fierbeți conopida în apă sărată aproximativ 10 minute.

3. Pasul

În timp ce se fierbe conopida, tăiați Kasseler în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie.

4. Pasul

Pentru sos, amestecați frișca, muștarul, făina și usturoiul presat într-o oală și lăsați-le să fiarbă pe scurt.

5. Pasul

Adăugați varza de Bruxelles fiartă în prealabil și Kasseler-ul prăjit într-un vas pentru cuptor.

6. Pasul

Turnați sosul peste varza de Bruxelles și Kasseler și presărați brânza rasă deasupra.

7. Pasul

Coaceți gratinul timp de 20-25 de minute, până când devine auriu.

8. Pasul

Lăsați casserole de varză de Bruxelles din Kassel să se odihnească puțin înainte de a o servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou