PUBLICITATE

Sursa :: PingPongCat from Getty Images

Gulaș de porc cu găluște

Rețetă pentru un gulaș de porc perfect cu găluște, care aparține mâncărurilor tradiționale cehe, dar este foarte popular și în Slovacia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg carne de porc Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ks Ardei Adăugat la
  • 200 ml vin roșu Adăugat la
  • 1 l Bulion Adăugat la
  • 2 linguri Paprika măcinată Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • 2 linguri Uleiuri Adăugat la
  • Sare și piper pentru asezonare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Se taie carnea de porc în bucăți mici și se sărează. Se încinge uleiul într-o cratiță și se prăjește carnea până când devine aurie. Scoateți carnea și puneți-o deoparte.

2. Pasul

În grăsimea rămasă după carne se prăjește ceapa tocată mărunt. După un timp, se adaugă usturoiul pisat și ardeii tocați. Gătiți totul împreună până când legumele sunt moi.

3. Pasul

Apoi se adaugă carnea înapoi în oală, se presară cu paprika și se prăjește. După un timp, adăugați vinul în tocană și fierbeți câteva minute.

4. Pasul

Apoi se toarnă bulionul peste tocană, se condimentează (dacă este necesar) și se lasă să fiarbă la foc mic, sub capac, timp de aproximativ o oră și jumătate. Tocănița este gata atunci când carnea este fragedă și sucurile sunt groase.

5. Pasul

Serviți gulașul finit cu găluște.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou