:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/wXZWxOgGbl5Zo8tMNIUy/62afc7bc05e0b2f7681bd81c5dc5f4.jpeg)
Sursa :: Freepik
Hamburger Hot Dog cu grătar de casă
Acești Hamburger Dogs sunt absolut delicioși, distractivi de preparat și preferați de familia mea, mai ales la petrecerile de grătar în familie.
Ingrediente
- 1 lb carne tocată de vită
- 4 Chifle pentru hot dog
- 4 felii De brânză
- Salată, roșii și murături pentru garnitură
- sare și piper după gust
- Ketchup și muștar
- 1 Ceapă (opțional)
- 4 felii De bacon (opțional)
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a modela carnea de vită tocată în 4 forme de hot dog. Asigurați-vă că le obțineți cât mai netede și mai uniforme pentru o gătire uniformă. Nu uitați, cel mai bun mod de a modela burgerul este să folosiți mâinile umede, acestea împiedică carnea să se lipească.
Se condimentează "hamburgerii" cu sare și piper. Aceasta este o etapă crucială. Nu subestimați niciodată puterea sării și a piperului. Acestea scot în evidență adevăratul gust al cărnii de vită.
Etapă opțională: Înfășurați fiecare dintre ele cu o felie de bacon. Fixând-o cu o scobitoare. Baconul le dă o aromă afumată care completează gustul cărnii de vită.
Se prăjesc burgerii-dog la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt complet fierți. Un sfat, nu grăbiți procesul de gătire. Lasă-i să se gătească în ritmul propriu pentru a obține maximum de deliciu.
În timp ce se pregătesc, se pregătesc chiflele, punând în fiecare câte o felie de brânză. Apoi prăjiți-le ușor pe grătar.
După ce sunt gata, se așază burgerii-câini la grătar în chiflele pregătite. Puneți cantitatea dorită de salată, roșii, murături, ketchup, muștar și ceapă.
Se servește imediat.