Sursa :: Semih Akgul from Getty Images Signature
Hamburger la grătar
Rețetă pentru un delicios hamburger de casă la grătar.
Ingrediente
- 500 g Carne de vită
- 4 bucată Chifle pentru hamburger
- Sare, piper negru măcinat
- 1 cuișoare Usturoi
- 4 căni frunze de salată verde
- 1 bucată Roșii
- 4 felii brânză
- Ulei pentru coacere
Ultimele broșuri
Procedura
Se pune carnea tocată într-un castron, se adaugă usturoiul ras, sarea și piperul. Se amestecă bine și se modelează amestecul în 4 chiftele.
Pe un grătar încins, rumeniți clătitele pe ambele părți. În funcție de modul în care vă place carnea gătită, acest lucru poate dura până la 12 minute. Pentru o aromă și o friptură perfectă a cărnii, vă recomand să rumeniți chiftelele timp de 6 minute pe o parte, apoi să le întoarceți și să le rumeniți încă 6 minute.
Între timp, tăiați chiflele de hamburger și frigeți-le și pe ele. Se taie roșiile în felii. Ungeți chiflele cu ketchup, apoi așezați salata, roșia, carnea, brânza și jumătatea superioară a chiflei pe jumătatea inferioară.