PUBLICITATE

Sursa :: Semih Akgul from Getty Images Signature

Hamburger la grătar

Rețetă pentru un delicios hamburger de casă la grătar.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne de vită Adăugat la
  • 4 bucată Chifle pentru hamburger Adăugat la
  • Sare, piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 4 căni frunze de salată verde Adăugat la
  • 1 bucată Roșii Adăugat la
  • 4 felii brânză Adăugat la
  • Ulei pentru coacere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se pune carnea tocată într-un castron, se adaugă usturoiul ras, sarea și piperul. Se amestecă bine și se modelează amestecul în 4 chiftele.

2. Pasul

Pe un grătar încins, rumeniți clătitele pe ambele părți. În funcție de modul în care vă place carnea gătită, acest lucru poate dura până la 12 minute. Pentru o aromă și o friptură perfectă a cărnii, vă recomand să rumeniți chiftelele timp de 6 minute pe o parte, apoi să le întoarceți și să le rumeniți încă 6 minute.

3. Pasul

Între timp, tăiați chiflele de hamburger și frigeți-le și pe ele. Se taie roșiile în felii. Ungeți chiflele cu ketchup, apoi așezați salata, roșia, carnea, brânza și jumătatea superioară a chiflei pe jumătatea inferioară.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou