PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : congerdesign

Îmbunătățirea varzei roșii din borcan

Această rețetă simplă vă ajută să îmbunătățiți experiența gustului de varză roșie din borcan. Cu doar câteva ingrediente suplimentare, varza roșie devine un fel de mâncare fin, care se potrivește perfect cu carnea sau peștele prăjit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Sticlă Varză roșie Adăugat la
  • 1 mic ceapă Adăugat la
  • 1 Lingură zahăr Adăugat la
  • 100 ml vin roșu Adăugat la
  • 2 Lingură Oțet balsamic Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
  • 1 Linguriță unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Tăiați ceapa fin și căliți-o într-o tigaie cu unt până devine transparentă.

2. Pasul

Adăugați zahărul și lăsați-l să se carameliseze.

3. Pasul

Adăugați varza roșie din borcan și deglazați cu vinul roșu și cu oțetul balsamic.

4. Pasul

Lăsați totul să fiarbă timp de aproximativ 5 minute la o căldură medie.

5. Pasul

Condimentați cu sare și piper și serviți.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou