PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay : congerdesign
Îmbunătățirea varzei roșii din borcan
Această rețetă simplă vă ajută să îmbunătățiți experiența gustului de varză roșie din borcan. Cu doar câteva ingrediente suplimentare, varza roșie devine un fel de mâncare fin, care se potrivește perfect cu carnea sau peștele prăjit.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Sticlă Varză roșie
- 1 mic ceapă
- 1 Lingură zahăr
- 100 ml vin roșu
- 2 Lingură Oțet balsamic
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
- 1 Linguriță unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Tăiați ceapa fin și căliți-o într-o tigaie cu unt până devine transparentă.
2. Pasul
Adăugați zahărul și lăsați-l să se carameliseze.
3. Pasul
Adăugați varza roșie din borcan și deglazați cu vinul roșu și cu oțetul balsamic.
4. Pasul
Lăsați totul să fiarbă timp de aproximativ 5 minute la o căldură medie.
5. Pasul
Condimentați cu sare și piper și serviți.