PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/bRGaLFIKDa8KCyMgfKhz/8099c1bff440670a08a635ca1d1f36.jpeg)
Impresionează-ți papilele gustative cu o înghețată de casă cremoasă și delicioasă!
Înghețata de casă îți va aduce o bucurie imensă în zilele călduroase de vară! Cu o textură cremoasă și un gust divin, înghețata se face ușor și necesită doar câteva ingrediente de bază.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 ml smântână lichidă
- 400 gr zahăr de cofetărie
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 praf de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Începeți prin înghețarea vasului de amestecare și a telului pentru a vă ajuta să obțineți o înghețată mai cremoasă. Într-un bol mare, bateți smântâna lichidă până se înmoaie. Adăugați zahărul pudră, extractul de vanilie și sarea și amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/bRGaLFIKDa8KCyMgfKhz/c75f14ece4e6d0539c53a31536e5ad.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Puneți amestecul într-un recipient de înghețată și puneți-l la congelator timp de cel puțin 4 ore sau până când este complet înghețat.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/bRGaLFIKDa8KCyMgfKhz/f71c11211dbf12bb24ba469f43fbe9.jpeg)
Sursa :: Youtube