PUBLICITATE
Impresionează-ți papilele gustative cu o înghețată de casă cremoasă și delicioasă!
Înghețata de casă îți va aduce o bucurie imensă în zilele călduroase de vară! Cu o textură cremoasă și un gust divin, înghețata se face ușor și necesită doar câteva ingrediente de bază.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 500 ml smântână lichidă
- 400 gr zahăr de cofetărie
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 praf de sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Începeți prin înghețarea vasului de amestecare și a telului pentru a vă ajuta să obțineți o înghețată mai cremoasă. Într-un bol mare, bateți smântâna lichidă până se înmoaie. Adăugați zahărul pudră, extractul de vanilie și sarea și amestecați bine.
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Puneți amestecul într-un recipient de înghețată și puneți-l la congelator timp de cel puțin 4 ore sau până când este complet înghețat.
Sursa :: Youtube