PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: RitaE
Inghetata rapida de casa cu capsuni
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 200 g Căpșuni
- 100 g zahăr alb
- 1 Lingura Extras de vanilie
- 500 ml frișcă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Căpșunile spălate, curățate și tăiate.
2. Pasul
Amestecați căpșunile, zahărul și extractul de vanilie într-un mixer până devine neted.
3. Pasul
Turnați smântâna pentru frișcă într-un vas mare și bateți până când se formează vârfuri rigide.
4. Pasul
Adăugați amestecul de căpșuni la smântână și amestecați ușor.
5. Pasul
Transferați amestecul într-un recipient rezistent la congelare și înghețați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
6. Pasul
Înainte de a servi, lăsați înghețata să se înmoaie puțin