PUBLICITATE
Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt

Kebabul turcesc cu carne de miel este perfect pentru o cină delicioasă și ușoară! Carnea este marinată într-un amestec de condimente aromate și servită alături de iaurt proaspăt și pâine plată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne de miel tăiată cubulețe Adăugat la
  • 4 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 2 linguri suc proaspăt de lămâie Adăugat la
  • 2 căței usturoi zdrobiți Adăugat la
  • 1 linguriță coriandru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță chimen măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
  • 12 linguriță piper negru proaspăt măcinat Adăugat la
  • Iaurt grecesc și pâine plată pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-un bol mare, combinați uleiul de măsline, suc de lămâie, usturoiul, coriandrul, chimenul, sarea și piperul negru. Adăugați cuburile de carne de miel în amestecul de condimente și amestecați bine pentru a acoperi uniform toată carnea. Lăsați carnea să se marineze timp de cel puțin 30 de minute, sau până la 2 ore, în frigider.

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

2. Pasul

Încălziți un grătar sau o tigaie grill mare la foc mediu-mare. Înfigeți cuburile de carne de miel pe frigărui.

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Gătiți kebab-ul pe grătar sau pe tigaia grill, întorcându-l din când în când, până când toate bucățile sunt frumos rumenite și bine făcute în interior (aproximativ 8-10 minute).

Kebab turcesc cu carne de miel și iaurt - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou