Sursa :: PingPongCat from Getty Images
Kissel de casă cu căpșuni
Dulce, aromat, și plin de gust natural - kisselul de casă cu căpșuni este desertul perfect pentru orice anotimp. Preparat cu fructe reale, fără conservanți și aditivi artificiali, gustul este divin și impresionează pe oricine la masă.
Ingrediente
- 500 g căpșuni proaspete
- 100 g zahăr
- 50 g Amidon de cartofi
- 1 sticlă apă
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătește căpșunile: spală-le, îndepărtează codițele, apoi taie-le în bucăți mai mici.
Într-o tigaie mare, puneți căpșunile cu zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecând, până când căpșunile încep să elibereze suc.
Într-un castron mic, amestecați amidonul cu apă până când obțineți o consistență lină. Adăugați în tigaia cu căpșuni, amestecând continuu.
Reduceți focul la minimum și gătiți până se îngroașă, ceea ce poate dura până la 5 minute.
Lasă jeleul pregătit să se răcească, apoi servește-l - singur sau cu frișcă. Poftă bună!