PUBLICITATE

Sursa :: PingPongCat from Getty Images

Kissel de casă cu căpșuni

Dulce, aromat, și plin de gust natural - kisselul de casă cu căpșuni este desertul perfect pentru orice anotimp. Preparat cu fructe reale, fără conservanți și aditivi artificiali, gustul este divin și impresionează pe oricine la masă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g căpșuni proaspete Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 50 g Amidon de cartofi Adăugat la
  • 1 sticlă apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Pregătește căpșunile: spală-le, îndepărtează codițele, apoi taie-le în bucăți mai mici.

2. Pasul

Într-o tigaie mare, puneți căpșunile cu zahăr. Gatiti la foc mediu, amestecând, până când căpșunile încep să elibereze suc.

3. Pasul

Într-un castron mic, amestecați amidonul cu apă până când obțineți o consistență lină. Adăugați în tigaia cu căpșuni, amestecând continuu.

4. Pasul

Reduceți focul la minimum și gătiți până se îngroașă, ceea ce poate dura până la 5 minute.

5. Pasul

Lasă jeleul pregătit să se răcească, apoi servește-l - singur sau cu frișcă. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou