PUBLICITATE

Sursa :: EzumeImages from Getty Images

Lardoni chinezești cu pui

Rețetă pentru delicioasa Șnițel chinezesc cu pui, pe care o puteți găti atunci când vă vine poftă de preparate asiatice.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 400 grame Tăieței chinezești Adăugat la
  • 2 ks piept de pui Adăugat la
  • 2 ks Morcovi Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 200 grame Amestec wok (de exemplu, broccoli, muguri de bambus, păstăi de fasole de porumb...) Adăugat la
  • Sos de soia Adăugat la
  • ulei de susan Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper cayenne Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și sărați-l.

2. Pasul

Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Vă recomand să adăugați puțin ulei în apa clocotită, acest lucru va preveni lipirea tăițeilor.

3. Pasul

În timp ce tăițeii se fierb, puneți puțin ulei într-o tigaie și adăugați pieptul de pui. Când carnea este gata, scoateți-o din tigaie și puneți-o deoparte.

4. Pasul

În aceeași tigaie, adăugați morcovii rași, ardeii tăiați și amestecul wok. Se sotează legumele până când se înmoaie ușor, dar sunt încă fragede.

5. Pasul

Apoi se adaugă puiul înapoi în tigaie și se asezonează cu sos de soia și piper. Întotdeauna adaug piper cayenne pentru că dă mâncării o aromă extra picantă.

6. Pasul

În cele din urmă, se amestecă tăițeii fierți în amestecul finit și se fierbe totul împreună pentru o vreme.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou