Sursa :: EzumeImages from Getty Images
Lardoni chinezești cu pui
Rețetă pentru delicioasa Șnițel chinezesc cu pui, pe care o puteți găti atunci când vă vine poftă de preparate asiatice.
Ingrediente
- 400 grame Tăieței chinezești
- 2 ks piept de pui
- 2 ks Morcovi
- 1 ks Ardei roșu
- 200 grame Amestec wok (de exemplu, broccoli, muguri de bambus, păstăi de fasole de porumb...)
- Sos de soia
- ulei de susan
- sare
- piper cayenne
- Piper negru
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a pregăti toate ingredientele. Tăiați pieptul de pui în fâșii subțiri și sărați-l.
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Vă recomand să adăugați puțin ulei în apa clocotită, acest lucru va preveni lipirea tăițeilor.
În timp ce tăițeii se fierb, puneți puțin ulei într-o tigaie și adăugați pieptul de pui. Când carnea este gata, scoateți-o din tigaie și puneți-o deoparte.
În aceeași tigaie, adăugați morcovii rași, ardeii tăiați și amestecul wok. Se sotează legumele până când se înmoaie ușor, dar sunt încă fragede.
Apoi se adaugă puiul înapoi în tigaie și se asezonează cu sos de soia și piper. Întotdeauna adaug piper cayenne pentru că dă mâncării o aromă extra picantă.
În cele din urmă, se amestecă tăițeii fierți în amestecul finit și se fierbe totul împreună pentru o vreme.