PUBLICITATE
Sursa :: Atide from Canva
Legume fierte
O garnitură perfectă sub formă de legume la aburi care se potrivește perfect cu felul principal și cu carnea.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks Morcovi
- 1 ks dovlecei
- 1 ks Ardei
- 1 ks ceapă roșie
- 4 ks căței de usturoi
- 2 linguri Ulei de măsline
- sare și piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se curăță, se spală și se taie morcovii, dovleceii, ardeii, ceapa și broccoli în bucăți mai mici.
2. Pasul
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă legumele tocate.
3. Pasul
După un timp, adăugați usturoiul pisat la legume, presărați sare și piper.
4. Pasul
Fierbeți legumele sub un capac timp de aproximativ 15 minute.
5. Pasul
După 15 minute, verificați dacă legumele sunt suficient de moi. Dacă nu, mai fierbeți-le încă 5 minute.