PUBLICITATE

Sursa :: Atide from Canva

Legume fierte

O garnitură perfectă sub formă de legume la aburi care se potrivește perfect cu felul principal și cu carnea.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks Morcovi Adăugat la
  • 1 ks dovlecei Adăugat la
  • 1 ks Ardei Adăugat la
  • 1 ks ceapă roșie Adăugat la
  • 4 ks căței de usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se curăță, se spală și se taie morcovii, dovleceii, ardeii, ceapa și broccoli în bucăți mai mici.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă legumele tocate.

3. Pasul

După un timp, adăugați usturoiul pisat la legume, presărați sare și piper.

4. Pasul

Fierbeți legumele sub un capac timp de aproximativ 15 minute.

5. Pasul

După 15 minute, verificați dacă legumele sunt suficient de moi. Dacă nu, mai fierbeți-le încă 5 minute.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou