PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/aRsLvAuuMPA-z9pmN1GF/642c5f8c8c0d6cafae39dc4fc5fc38.jpeg)
Maioneză vegana de post
Această maioneză de post este o alternativă delicioasă și sănătoasă la maioneza obișnuită, făcută fără ouă sau alte produse de origine animală. Este perfectă pentru sandvișuri, salate și alte preparate.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 1 cană lapte vegetal
- 1 linguriță oțet de mere
- 1 linguriță Muștar
- 1 cățel de usturoi tocat
- 1⁄2 linguriță sare
- 1⁄4 linguriță piper negru măcinat
- 1 cană ulei vegetal
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Într-un blender, combinați laptele de soia, oțetul, muștarul, usturoiul, sarea și piperul. Amestecați până când ingredientele sunt bine combinate.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/aRsLvAuuMPA-z9pmN1GF/e13bd41a73049e214352a810aab88e.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Fără a opri blenderul, începeți să adăugați uleiul treptat, începând cu o lingură și amestecând bine după fiecare adăugare. Continuați să adăugați uleiul într-un fir subțire, până când maioneza se îngroașă și devine omogenă. Transferați maioneza într-un recipient închis ermetic și păstrați-o în frigider timp de până la o săptămână.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/aRsLvAuuMPA-z9pmN1GF/a7cd4c3f06692c257263fbaaa7ab24.jpeg)
Sursa :: Youtube