Sursa :: MartinFredy from Getty Images
Marinadă pentru ceafă de porc
O marinadă delicată, dar aromată, care va conferi ceafei de porc un gust excepțional. Ideală pentru grătar, dar și pentru copt în cuptor. Dupa această procedură, carnea devine extrem de suculentă și se topește în gură.
Ingrediente
- 4 dinți usturoi
- 1 linguriță Unelte
- 1 linguriță Piper măcinat
- 2 linguri Ulei
- 1 linguriță Ardei dulce
- 1 linguriță Ardei iute
- 1 lingură miere
- 1 sticlă Bere
Ultimele broșuri
Procedura
Incepem cu pregatirea marinadei. In acest scop, decojim usturoiul si il presam intr-un bol.
Adăugăm sare, piper, paprika dulce și iute. Amestecăm totul bine.
Apoi adăugăm miere și ulei în castron. Amestecăm din nou totul bine.
La final în marinada noastră turnăm bere. Amestecăm totul bine.
Transferăm gâtul în castronul cu marinadă și îl rotim bine pe toate părțile. Apoi, acoperim castronul și îl lăsăm în frigider pentru minim 2 ore, dar cel mai bine peste noapte.
Dupa aceasta procedura, cotletul va fi gata de copt sau gratar. Poftă bună!