PUBLICITATE

Sursa :: MartinFredy from Getty Images

Marinadă pentru ceafă de porc

O marinadă delicată, dar aromată, care va conferi ceafei de porc un gust excepțional. Ideală pentru grătar, dar și pentru copt în cuptor. Dupa această procedură, carnea devine extrem de suculentă și se topește în gură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 4 dinți usturoi Adăugat la
  • 1 linguriță Unelte Adăugat la
  • 1 linguriță Piper măcinat Adăugat la
  • 2 linguri Ulei Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei dulce Adăugat la
  • 1 linguriță Ardei iute Adăugat la
  • 1 lingură miere Adăugat la
  • 1 sticlă Bere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

5 min.
1. Pasul

Incepem cu pregatirea marinadei. In acest scop, decojim usturoiul si il presam intr-un bol.

2. Pasul

Adăugăm sare, piper, paprika dulce și iute. Amestecăm totul bine.

3. Pasul

Apoi adăugăm miere și ulei în castron. Amestecăm din nou totul bine.

4. Pasul

La final în marinada noastră turnăm bere. Amestecăm totul bine.

5. Pasul

Transferăm gâtul în castronul cu marinadă și îl rotim bine pe toate părțile. Apoi, acoperim castronul și îl lăsăm în frigider pentru minim 2 ore, dar cel mai bine peste noapte.

6. Pasul

Dupa aceasta procedura, cotletul va fi gata de copt sau gratar. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou