PUBLICITATE

Sursa :: ANDREA CUSCUNA from Getty Images

Mascarpone vegan

Această rețetă este o variantă vegană moale și cremoasă a mascarpone italiene. Este făcut din doar patru ingrediente și se potrivește perfect în orice desert sau mâncare unde este necesar mascarpone tradițional.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 200 g Migdale crude Adăugat la
  • 120 ml Lapte de cocos integral refrigerat Adăugat la
  • 2 lingură piure de mere Adăugat la
  • 1 lingură de moca sare de mare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

55 min.
1. Pasul

Înmoaie cajuul. Pune cajuul în apă rece și lasă-l să se înmoaie timp de cel puțin 4 ore, sau peste noapte. Acest proces ajută la înmuierea cajuului.

2. Pasul

Filtrează și clătește caju. Apoi, pune caju în blender.

3. Pasul

Adaugă sarea de mare, laptele de cocos și oțetul de mere.

4. Pasul

Amesteca ingredientele până devin cremoase și netede.

5. Pasul

Pune un strecurător peste un castron mare și căptușește-l cu tifon. Toarnă amestecul în interior și lasă să se scurgă lichidul în exces. Lasă-l să stea timp de 30-40 de minute.

6. Pasul

Înfășoară tifonul și stoarce lichidul în exces. Materialul rămas în tifon este mascarpone vegan.

7. Pasul

Păstrați-l în frigider și utilizați-l într-o săptămână.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou