PUBLICITATE
Mini cheesecake muffin

Mini cheesecake muffin

Puteți pregăti cheesecake-urile și în coșulețe de muffin, astfel încât să nu mai trebuiască să tăiați nimic. În plus, ofer o rețetă puțin mai ușoară.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Bază

  • 80 g fulgi de ovăz Adăugat la
  • 20 g Nuci de alune măcinate Adăugat la
  • 1 lingură miere sau îndulcitor Adăugat la
  • 30 g unt Adăugat la

Cremă

  • 400 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 30 g Proteina sau pentru a înlocui îndulcitorul Adăugat la
  • 1 Articolul Scorțișoară Adăugat la
  • 1 ro Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • 3 ro Eritritol pulbere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecăm fulgii de ovăz. Adăugăm restul ingredientelor și mixăm totul împreună. Presăm amestecul în forme de silicon pentru cupcakes, cu o linguriță. Mi-au ieșit 10 bucăți. Le dăm la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru aproximativ 8 minute.

2. Pasul

Amestecăm toate ingredientele împreună. Umplem coșulețele cu o lingură. Punem la copt în cuptor la 155 de grade timp de 45 de minute. După coacere, lăsăm timp de jumătate de oră în cuptorul deschis. Coșulețele răcite le punem pentru câteva ore în frigider.

3. Pasul

În final, decorăm după gust și imaginație. Puteți folosi unt de nuci, unturi de răspândire, gemuri sau ciocolată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou