Mini cheesecake muffin
Puteți pregăti cheesecake-urile și în coșulețe de muffin, astfel încât să nu mai trebuiască să tăiați nimic. În plus, ofer o rețetă puțin mai ușoară.
Ingrediente
Bază
- 80 g fulgi de ovăz
- 20 g Nuci de alune măcinate
- 1 lingură miere sau îndulcitor
- 30 g unt
Cremă
- 400 g brânză de vaci fină
- 2 ks ou
- 30 g Proteina sau pentru a înlocui îndulcitorul
- 1 Articolul Scorțișoară
- 1 ro Cojoc de aur (pulbere)
- 3 ro Eritritol pulbere
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecăm fulgii de ovăz. Adăugăm restul ingredientelor și mixăm totul împreună. Presăm amestecul în forme de silicon pentru cupcakes, cu o linguriță. Mi-au ieșit 10 bucăți. Le dăm la cuptorul preîncălzit la 170 de grade pentru aproximativ 8 minute.
Amestecăm toate ingredientele împreună. Umplem coșulețele cu o lingură. Punem la copt în cuptor la 155 de grade timp de 45 de minute. După coacere, lăsăm timp de jumătate de oră în cuptorul deschis. Coșulețele răcite le punem pentru câteva ore în frigider.
În final, decorăm după gust și imaginație. Puteți folosi unt de nuci, unturi de răspândire, gemuri sau ciocolată.